Lemezbemutató - Bertici Fivérek Official

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Kedves barátaink!
Egy csodálatos, de hosszú hétvégén vagyunk túl, szeretnénk néhány gondolatot megosztani veletek.
A Bertici Fivérek III.-ik lemezbemutató koncertsorozata remekül sikerült. Szatmárnémetiben teltház előtt játszottunk, számos ismerős mellett új arcokat is láttunk a hazai terepen. Reméljük, mindannyiuknak feledhetetlen élmént nyújtott a 4 és fél órás koncert. Öröm volt látni, hogy a közönség soraiban idősek, fiatalok, középkorúak egyaránt jól érezték magukat, mert ez bebizonyítja számunkra, hogy nem csak egy generációt érintünk meg a dalainkkal.

Lemezbemutató turnénk második állomása a szilágy megyei Zilah volt, ahol a Muzsika TV-nek köszönhetően szintén sok néző ismerte a dalainkat. Köszönjük, hogy már az előadás legelső dalánál folyamatos vastapssal tisztelték meg előadóinkat, mindannyian nagyon jól éreztük magunkat!

A harmadik nap harmadik állomása a bihar megyei Nagyszalonta volt, ahol a közönség szerint ilyen látványos, sokszínű mulatós buli még soha nem volt. Megható volt érezni azt, hogy a többnyire magyarlakta településen milyesn sokat jelentenek az embereknek azok a dalaink, amelyek mély mondanivalót hordoznak magukban, gondolok itt a "Magyar a szívem", a "Hazám, hazám, szép hazám" vagy az "Anya" dalok elhangzása közbeni megható pillanatokra.

Köszönjük a dalokat és minden támogatást barátunknak és mentorunknak, Sihell Ferrynek, a fellépést a bájos fiatal tehetségnek, Sihell Vanesszának,
a 3 napon át tartó jókedvű mulatást a Két Havernek, barátunkak, Geng Szabinak, Székelyföld büszkeségének, Robi Köszi Köszinek,
és persze a 3+2 zenekarnak, a délvidék legismertebb zenészeinek, akik a mulatós zene úttörői voltak több évtizede, és megmutatták, hogyan lehet sok éven át tiszta szívből zenélni. Köszönetet mondunk az RMDSZ-nek és KereskényiGábornak, a Trimedió Kiadónak, Szücs Balázsnak és Bakos Lászlónak, köszönjük a profi műsorvezetést Bartos Erzsébetnek (Bartoskának), a PRO Music Stage munkatársainak a hang –és látánytechnikát, a profi szervezést a Net Média Produkciónak és Tar Andreanak, a kiváló fotókat Avasán Dánielnek és Keresztesi Istvánnak, Bertici Kingának a finom kajákat –és ugy mindent!

Köszönjük a közönségnek a szeretetet és szüntelen érdeklődést! Mindeközben nem dőlünk hátra a fotelben, mert máris körvonalazódik előttünk egy őszi erdélyi turné ötlete, így hamarosan újra várunk mindenkit a színpadok elé, de erről majd kicsit később. Addig is minden jót és szépet, kedves barátaink!

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz